NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Artwork not downloading

Artwork not downloading 4 years 4 months ago #1

  • idtjes3
  • idtjes3's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Posts: 75
  • Thank you received: 2
  • Karma: 2
Hello,

Whenever I add a new show or a new season of an existing show in my library begins, OE/ XBMC is not downloading the artwork for it. I have to manually refresh the series every time. This just started when I switched over to 3.0.x. Any thoughts? Thank you.
The administrator has disabled public write access.

Artwork not downloading 4 years 3 months ago #2

  • tergo
  • tergo's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Posts: 315
  • Thank you received: 35
  • Karma: -128
Yes, I have been experiencing this issue. It seems to be DNS related.

Please try the workaround posted here:
github.com/OpenELEC/OpenELEC.tv/issues/2319

(manually add the IP address of several sites to the hosts.conf file)

Please let me know if this fixes it for you.

Also note that this fix is not satisfactory (it is not good practice to hardcode IP addresses) but simply a way of confirming whether you are experiencing the same problem.
The administrator has disabled public write access.

Re:Re: Artwork not downloading 4 years 3 months ago #3

  • elevans
  • elevans's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 6
  • Thank you received: 1
  • Karma: 1
I've been having the same issue for some time. In an effort to fix it, all of my thumbnail files were deleted. I would start over from scratch, but I don't want to lose "watched movie" data in the mySQL server. Any updates on this? Is there a way to preserve my watched movie metadata if I start over? Thanks in advance.

Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
The administrator has disabled public write access.