NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Mediaportal addon fails to load on 7.0.0

Mediaportal addon fails to load on 7.0.0 10 months 2 weeks ago #1

  • grouper
  • grouper's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Posts: 21
  • Karma: 0
Hey everyone, happy new year to all of you.
I am running Kodi/Openelec as frontend for my mediaportal Server, unfortunately since updateing on 7.0.0. the Kodi Addon fails to load and deactivates itself.
Anyone the same problem?
Mediaportal is server plugin 1.15.137

Thanks and best regards
The administrator has disabled public write access.

Mediaportal addon fails to load on 7.0.0 10 months 6 days ago #2

  • ClayMontgomery
  • ClayMontgomery's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • http://montgomery1.com/htpc/
  • Posts: 9
  • Karma: 0
I have OpenELEC 6.95 (7 beta) working with the MediaPortal Add-on version 1.13.9. But, I have a video blanking problem I just posted a question about here. I guess you don't have video from MediaPortal playing yet, but I am curious if you get the blanking problem.

Regards, Clay
Check out my HTPC Guide for North America!
The administrator has disabled public write access.

[Solved] Mediaportal addon fails to load on 7.0.0 10 months 6 days ago #3

  • grouper
  • grouper's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Posts: 21
  • Karma: 0
Actually I manage to solve the issue, problem was that the repositories for the addons needed to be updated when moving from 6.xx to 7.0.0
I don´t have any blanking projects though... Did you have similar problems in 6.0.x?
The administrator has disabled public write access.

[Solved] Mediaportal addon fails to load on 7.0.0 10 months 5 days ago #4

  • ClayMontgomery
  • ClayMontgomery's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • http://montgomery1.com/htpc/
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Yes, I have the video blinking problem even with OpenELEC 6.0 on a Wandboard Quad with kernel 3.14.
What board and linux kernel version do you run?
And where did you get your image of OpenELEC?

Thanks, Clay
Check out my HTPC Guide for North America!
The administrator has disabled public write access.